Μενού
Το Καλάθι σας

Asian Salad with Ginger-Sesame Dressing

4
15
1

ΥΛΙΚΑ


  1 κ.γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο

  1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

                         ή

  2 κ.γ. πολτό σκόρδο-τζίντζερ 

  2 κ.σ. σησαμέλαιο

  3 κ.σ. σάλτσα σόγιας

  3 κ.σ. ξύδι ρυζιού

  1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

  2 κ.σ.  χυμό πορτοκαλιού

  6 φλ.  λάχανο τριμμένο 

  1 φλ. μωβ λάχανο τριμμένο

  1 φλ. τριμμένα καρότα

  1 φλ. edamame χωρίς φλούδα

  1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες

  2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες

  2 μανταρίνια

  1 αβοκάντο 

  1 φλ. κάσιους ψητά

  ¼ φλ. σουσάμι

  ½ φλ. τραγανές λωρίδες φύλλου wonton, προαιρετικά

  Ρυζέλαιο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Ρίχνουμε τα πρώτα επτά υλικά σε ένα βάζο με καπάκι. Ανακινούμε το ντρέσινγκ καλά.

2. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα, ανακατεύουμε το λάχανο, το μωβ λάχανο, τα καρότα, το edamame, την πιπεριά, τα πράσινα κρεμμυδάκια και τα μανταρίνια. Προσθέτουμε το ντρέσινγκ στη σαλάτα περίπου 30 λεπτά πριν τη σερβίρουμε και να τη βάζουμε στο ψυγείο ώστε να μαλακώσει ελαφρώς το λάχανο και να ενωθούν οι γεύσεις.

3. Προσθέστε περίπου 3εκ. λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.  Προσθέτουμε περίπου το ένα τέταρτο των λωρίδων φύλλων wonton στο καυτό λάδι, φροντίζοντας να μην γεμίσουμε υπερβολικά το τηγάνι. Μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 1-2 λεπτά.

4. Προσθέτουμε τα κάσιους, τις λωρίδες wonton και το σουσάμι λίγο πριν σερβίρουμε για να παραμείνουν τραγανά.


*Πέρα από τα καταστήματα μας, εάν βρίσκεστε εντός λεκανοπεδίου Αττικής μπορείτε να προμηθευτείτε τα φύλλα wonton,τα ενταμάμε αλλά και πολλά άλλα υλικά, μέσω της πλατφόρμας Wolt!*

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: