Μενού
Το Καλάθι σας

Μπακαλιάρος Tempura

2
20
2
ΥΛΙΚΑ

300γρ μίγμα για χυλό τεμπούρα
450 ml νερό
2 φιλέτα μπακαλιάρο 
Λάδι για τηγάνισμα




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Αναμειγνύουμε 300γρ μίγμα για χυλό τεμπούρα με 450 ml νερό σε ένα μπολ.
2. Ανακατεύουμε καλά και βουτάμε στον χυλό το μπακαλιάρο, αφού πρώτα τον έχουμε ξαλμυρίσει.
3. Τηγανίζουμε σε καυτό ρυζέλαιο, μέχρι να αποκτήσει τραγανή υφή και χρυσαφένιο χρώμα!

Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: