Μενού
Το Καλάθι σας

Miso Soup

2
15
2

ΥΛΙΚΑ :

1 κ.γ σκόνη dashi (ζωμός παλαμίδας)

2 κ.σ λευκή πάστα μίσο

1 κ.γ αποξηραμένο γουακάμε ή κόμπου

100 γρ μαλακό τόφου σε κύβους

500 ml νερό

1/2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

1/2 φλ. μανιτάρια shiitake

1/2 κ.γ σόγια tamari


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


1. Μουλιάζουμε τα μανιτάρια σε καυτό νερό για 10 λεπτά και ψιλοκόβουμε. 

2.Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το ζωμό dashi και το φέρνουμε σε βράση. 

3. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και το φρέσκο κρεμμυδάκι στον ζωμό και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Ύστερα βάζουμε το τόφου και το αποξηραμένο γουακάμε και σιγοβράζουμε για άλλα 2-3 λεπτά. 

4. Χαμηλώνουμε την φωτιά στο χαμηλότερο επίπεδο. Σε ένα μπολ βάζουμε την πάστα μίσο και λίγο από τον ζωμό και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ύστερα το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά. 

5. Σβήνουμε την φωτιά, προσθέτουμε την σόγια και ανακατεύουμε. 


Τα Προϊόντα που θα χρειαστείς:

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο

0.00€

Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Μη Διαθέσιμο
Κοινοποίησε το: