Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτιμα προβιοτικά (προϊόν ζύμωσης) και αποτελεί πηγή πρόσληψης αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών, ενώ είναι χαμηλό σε θερμίδες κα..
Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτιμα προβιοτικά (προϊόν ζύμωσης) και αποτελεί πηγή πρόσληψης αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών, ενώ είναι χαμηλό σε θερμίδες κα..
To λευκό μίσο είναι το πιο ανοιχτό σε χρώμα, έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα ρυζιού, ήπιο σε γεύση, γλυκό και χωρίς πολύ αλάτι.Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτ..
Το μίσο, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πολύχρηστικά και θεραπευτικά καρυκεύματα στον κόσμο και είναι το απόλυτο συνώνυμο της γεύσης umami.Θεωρείται μία υπερτροφή γεμάτη πολύτιμα προβιοτικά (προϊόν ζύμωσης) και αποτελεί πηγή πρόσληψης αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών, ενώ είναι χαμηλό σε θερμίδες κα..
Αυτό το μίσο παρασκευάζεται με ζύμωση αποφλοιωμένων κόκκων σόγιας με koji. Το koji που χρησιμοποιείται καλλιεργείται από τον παραγωγό σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνογνωσία 100 ετών.Έχει μια πλούσια, γεμάτη και umami γεύση που ταιριάζει εξαιρετικά με λαχανικά. Είναι πεντανόστιμο αραιωμένο σε ποτάτζ ..