Αυτά τα στιγμιαία πακέτα ρυζιού προετοιμάζονται εύκολα στο φούρνο μικροκυμάτων. Παρασκευάζονται με ρύζι koshihikari που καλλιεργείται στην περιοχή Niigata με το περίφημο νερό Uonuma. Το μαγείρεμά του με υψηλή πίεση βοηθά στην καλή απορρόφηση νερού των κόκκων και δίνει ένα πολύ κολλώδες, μαλακό ρύζι ..
Το ρύζι "Shirafuji" είναι μια ποικιλία ρυζιού που καλλιεργείται παραδοσιακά την περίοδο Έντο (1600-1868) και χρησιμοποιείται αρχικά για την παρασκευή σάκε. Είναι ένα αρχαίο ρύζι με μακριές τρίχες, παρόμοιες με τα στάχυα σιταριού, που το προστατεύουν από τα πουλιά αλλά δυσκολεύουν τη συγκομιδή του. Η..
Αυτό το ρύζι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σούσι. Το λευκό και καθαρό χρώμα του σαν χιόνι του έδωσε το όνομα στα ιαπωνικά «πνεύμα χιονιού». Πράγματι, παράγεται στη Niigata, μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από κρύους χειμώνες με έντονες χιονοπτώσεις. Το ανοιξιάτικο λιώσιμο του χιονιού ποτίζει τους ορυ..
Το ρύζι "Koshi Ibuki" είναι μια ποικιλία ρυζιού από την περιοχή Niigata. Αυτό το ρύζι έχει την ιδιαιτερότητα να είναι ελαφρώς κολλώδες και πιο μαλακό όταν μαγειρεύεται. Επομένως, προσαρμόζεται σε όλα τα είδη φαγητού και μπορεί να καταναλωθεί ζεστό και κρύο, χάρη στους κόκκους του που κολλάνε καλά με..
Το ρύζι Koshihikari είναι ένα ρύζι japonica κοντόκοκκο που καλλιεργείται πολύ και εκτιμάται πραγματικά στην Ιαπωνία λόγω της λαμπερής εμφάνισής του «hikari». Αυτό το ρύζι καλλιεργείται χωρίς φυτοφάρμακο στον νομό Ibaraki, στη βόρεια Ιαπωνία.Έχει υπέροχη υφή, γυαλιστερό κόκκο με γλυκιά και ελαφριά γε..
Το ρύζι Koshihikari είναι ένα ρύζι japonica κοντόκοκκο που καλλιεργείται πολύ και εκτιμάται πραγματικά στην Ιαπωνία λόγω της λαμπερής εμφάνισής του «hikari». Αυτό το ρύζι καλλιεργείται χωρίς φυτοφάρμακο στον νομό Ibaraki, στη βόρεια Ιαπωνία.Έχει υπέροχη υφή, γυαλιστερό κόκκο με γλυκιά και ελαφριά γε..
Το Shinode Rice από την Sun Clad είναι βολικό τόσο ως συνοδευτικό σε κορεάτικα και ιαπωνικά γεύματα όσο και για την προετοιμασία του σούσι. Για να σχηματίσετε σωστά το σούσι και το nigiri χρειάζεστε ένα κολλώδες ρύζι με συμπαγή σύσταση.Το Sun Clad Shinode Japanese Rice περιέχει πολύ άμυλο και έχει σ..
Το SunClad Japanese Shinode Rice είναι κατάλληλο συνοδευτικό για κορεάτικα και ιαπωνικά πιάτα και ιδανικό για την παρασκευή σούσι. Για να φτιάξετε εκλεκτό σούσι και νιγκίρι, χρειάζεται κολλώδες ρύζι με συμπαγή σύσταση. Το Sun Clad Japanese Shinode Rice περιέχει πολύ άμυλο και έχει στρογγυλό κόκκο. Α..
Το Shinode Rice από την Sun Clad είναι βολικό τόσο ως συνοδευτικό σε κορεάτικα και ιαπωνικά γεύματα όσο και για την προετοιμασία του σούσι. Για να σχηματίσετε σωστά το σούσι και το nigiri χρειάζεστε ένα κολλώδες ρύζι με συμπαγή σύσταση.Το Sun Clad Shinode Japanese Rice περιέχει πολύ άμυλο και έχει σ..
Το ρύζι για σούσι είναι ένα ρύζι μεσαίου κόκκου, που χαρακτηρίζεται από την κολλώδη σύστασή του, καθιστώντας το την τέλεια ποικιλία για σούσι. Το ρύζι για σούσι της Royal Tiger έχει επιλεγεί για τους λευκούς, λαμπερούς κόκκους του, που προσθέτουν νοστιμιά στο σούσι σας...
Το ρύζι για σούσι είναι ένα ρύζι μεσαίου κόκκου, που χαρακτηρίζεται από την κολλώδη σύστασή του, καθιστώντας το την τέλεια ποικιλία για σούσι. Το ρύζι για σούσι της Royal Tiger έχει επιλεγεί για τους λευκούς, λαμπερούς κόκκους του, που προσθέτουν νοστιμιά στο σούσι σας...
Το ρύζι για σούσι είναι ένα ρύζι μεσαίου κόκκου, που χαρακτηρίζεται από την κολλώδη σύστασή του, καθιστώντας το την τέλεια ποικιλία για σούσι. Το ρύζι για σούσι της Royal Tiger έχει επιλεγεί για τους λευκούς, λαμπερούς κόκκους του, που προσθέτουν νοστιμιά στο σούσι σας...
Ρύζι κοντόκoκκο, που παραμένει μαλακό μετά το μαγείρεμα, ιδανικό για σούσι, poke bowls, onigiri και άλλα!Θα χρησιμοποιήσετε μια αναλογία 1:1 ρυζιού προς νερό (δηλαδή ένα φλιτζάνι νερό ανά ένα φλιτζάνι ρύζι σούσι)..
Ρύζι κοντόκoκκο, που παραμένει μαλακό μετά το μαγείρεμα, ιδανικό για σούσι, poke bowls, onigiri και άλλα!Θα χρησιμοποιήσετε μια αναλογία 1:1 ρυζιού προς νερό (δηλαδή ένα φλιτζάνι νερό ανά ένα φλιτζάνι ρύζι σούσι)..