Πληροφορίες Αποστολής

 

● ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Για αποστολή με παράδοση εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60€.

 

 ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς και νησιωτικούς προορισμούς με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών η χρέωση διαμορφώνεται στα 2.40€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 1.50€ ανα αποστολή.

 

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Αν και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες όλο το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, η επεξεργασία και οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες ενώ δεν παραδίδουμε τις αργίες. Επεξεργαζόμαστε αυθημερόν κάθε παραγγελία που καταχωρείται στο ηλεκτρονικό μας κατάστηαμ έως τις 15.00μ.μ. Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι ημέρες απο Δευτέρα εώς και Παρασκευή εκτός των επίσημων αργιών. Οι ώρες λειτουργίας της εργάσιμης ημέρας είναι απο τις 9.00π.μ έως και τις 15.00μ.μ