Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

 

Αντικαταβολή Μετρητοίς: Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο e-sales@salamat.gr. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

 

Εθνική Τράπεζα: ΙΒΑΝ:  GR80011 052 000000 520 201 67533

 

*Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.


Πιστωτική Κάρτα: (Maestro, Master Card & Visa): Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Εθνικης Τράπεζας, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

Paypal

 


Τρόποι Τιμολόγησης

Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.
Τιμολόγιο κατά την παράδοση της παραγγελίας σας αρκεί να καταχωρήσετε τα στοιχεία της εταιρείας στο βήμα καταχώρισης της παραγγελίας σας.