The bao buns are fluffy buns stuffed with various materials. Bao Buns are famous street food as they are easy to eat by hand!

So, here's what you need to prepare your bao buns:

Use the different types of Buns in our freezer, cook them until softened or put in the microwave for 10-15 seconds.

Κοrean BBQ Buns


    For three steam buns you will need:

    200gr λεπτοκομμένο σε φέτες μοσχάρι

    1/2 mug of Bulgogi marinade Asian home Gourmet

    1 tsp Kewpie mayonnaise

    1 tsp crispy onion or garlic

     1/4 grated carrots

     6 slices cucumber

     6 slices ραπάνι τακουάν κίτρινο

     Fresh coriander


Αν το θέλετε καυτερό προσθέστε λίγη sriracha για να απογειώσετε τη γεύση!


Cooking Instructions:

  1. Μαρινάρετε το μοσχάρι τουλάχιστον 2 ώρες στην μαρινάδα Μπουλγκόγκι της AHG
  2. Ανοίξτε την εστία στην μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετείστε ένα τηγάνι με γραμμές (γκριλιέρα) και μόλις κάψει ρίχνετε το κρέας, το γυρνάτε και από τις δύο πλευρές. Μόλις πάρει χρώμα σημαίνει ότι είναι έτοιμο, όπου και το βγάζετε από την φωτιά.
  3. Προετοιμάζετε τα Buns (βλπ. οδηγίες πακέτου)
  4. Ανοίγετε προσεκτικά το Bun βάζετε την μαγιονέζα, το τραγανό κρεμμύδι, το μοσχάρι,και όλα τα λαχανικά.


Σερβίρετε το ζεστό και καλή απόλαυση!!!



Για τους Vegeterian της παρέας σας ετοιμάσαμε μία συνταγή που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!


     For three steam buns you will need:

    1 κ.σ ραπάνι τακουάν ή αγγουράκι τουρσί ή μελιτζάνα τουρσί

    1 tsp coriander

    1/2 tsp roasted sesame white

    1 tsp mayonnaise

     Μανιτάρια γλασαρισμένα με Χοϊσίν



 

Για τα μανιτάρια:


  • 1 κούπα σιτάκε μανιτάρια
  • 1/4 ενόκι μανιτάρια
  • 1/4 μαύρα μανιτάρια 
  • 1 tsp crispy onion or garlic

    1 tbsp almond oil

  • 2 κ.σ χοϊσίν της εταιρείας Lee kum kee ή της Flying goose
  • 1 tbsp soy
  • 1 tsp sesame oil


Οδηγίες:

  1. Μουλιάστε τα σιτάκε και τα μαύρα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν (βλπ. οδηγίες πακέτου) 
  2. Κόψτε τα σιτάκε και τα μαύρα μανιτάρια σε λωρίδες και τις κάτω άκρες από τα ενόκι 
  3. Ανοίξτε την εστία στην μέγιστη θερμοκρασία βάλτε το λάδι μέχρι να κάψει και ρίξτε μέσα όλα τα μανιτάρια και χαμηλώστε την φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές σημαίνει ότι είναι έτοιμα.
  4. Καθώς τσιγαρίζονται τα μανιτάρια σας, σε ένα μπολ ανακατέψτε την χοϊσιν, μαζί με την σόγια και το σησαμέλαιο.
  5. Δυναμώστε το μάτι που βρίσκονται τα μανιτάρια και ρίξτε μέσα την μαρινάδα. Μόλις πήξει  βγάλτε το τηγάνι απο την φωτιά.
  6. Προετοιμάζετε τα Buns (βλπ. οδηγίες πακέτου)
  7. Ανοίγετε προσεκτικά το Bun βάζετε την μαγιονέζα, το τραγανό κρεμμύδι, τα μανιτάρια,και όλα τα λαχανικά.


Σερβίρετε το ζεστό και καλή απόλαυση!!!