ΒΕΡΜΙΣΕΛΙ ΡΥΖΙΟΥ 400g EVERGREAT

- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδικός: 3201
- Βάρος: 420.00g
- Τιμή κιλού: 9.95€
- Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
Τα βερμισέλλι ρυζιού είναι λεπτά νουντλς από ρυζάλευρο κοινά στην κινεζική, ταϊλανδέζικη, βιετναμέζικη και άλλες κουζίνες της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπου χρησιμοποιούνται συχνά σε stir-fries, σούπες, σαλάτες και σαλάτες.
Τρόπος προετοιμασίας:
Τα βερμισέλλι ρυζιού χρειάζονται μόνο να μουλιάσουν σε ζεστό νερό, αντί να βράσουν, πριν είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν σε stir-fries ή άλλα πιάτα. Βάζουμε μια μέτρια κατσαρόλα με νερό να βράσει, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα noodles. Αφήστε τα νουντλς να μουλιάσουν μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά. Στραγγίζουμε και στεγνώνουμε.
ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΒΕΡΜΙΣΕΛΙ ΡΥΖΙΟΥ
Μουλιάστε τα βερμισέλι ρυζιού σε βραστό νερό για 5-6 λεπτά. Ξεπλύνετε τα νούντλς με κρύο νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν. Στη συνέχεια τηγανήστε τα νούντλς με κρέας, γαρίδες, καβούρι και μπαχαρικά.
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΕ ΖΩΜΟ
Μουλιάστε τα βερμισέλι ρυζιού σε βραστό νερό για 4-5 λεπτά. Ξεπλύνετε τα νούντλς με κρύο νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν. Στη συνέχεια μαγειρέψτε τα νούντλς με ζωμό κοτόπουλου (ή πάπιας, γαρίδας, καβουριού) για περίπου 1-2 λεπτά.
ΦΡΕΣΚΑ ΒΕΡΜΙΣΕΛΙ ΡΥΖΙΟΥ
Τοποθετήστε τα βερμισέλι ρυζιού σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό και μαγειρέψτε τα για 7-8 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, Βγάλτε τα νούντλς από την κατσαρόλα με ένα σουρωτήρι και αφήστε τα να στεγνώσουν για περίπου 10 λεπτά. Απολαύστε τα μέσα σε spirng rolls, ζωμούς, σούπες ή Girdle Cakes.
σκόνη ρυζιού, άμυλο.